Over Daniëlle

Daniëlle is een vrouw van 31 jaar oud en woont in Haarlem.

 

Op constante basis verdiept ze zich in de Thaise yogamassage en lichaamswerk. Ze heeft opleidingen en trainingen gevolgd bij Thaidee, Sunshine Network, het Holos Huis en Phoenix Opleidingen (zie overzicht).

 

Daniëlle heeft een aantal jaar als digitale consultant voor grote bedrijven gewerkt en heeft zich op den duur vooral bezig gehouden met Human Centered Design. Wat ze hier fascinerend aan vindt is dat het een manier van creëren is, waarbij je echt creëert vanuit de kern (vraagstuk of probleem). Wanneer dit helemaal helder is, start je pas met het bedenken van oplossingen.

 

Dit zelfde principe ziet ze ook terug in de lichaamswerk (bijvoorbeeld in de vorm van Thaise yogamassage). Lichaamswerk is ook een hulpmiddel om even helemaal terug naar binnen te gaan, naar je kern en vanuit daar dingen in de wereld te zetten. Lichaamswerk (niet alleen Thaise yogamassage, maar ook ademhalingsoefeningen, yoga etc.) helpt Daniëlle er bijvoorbeeld bij om beter bij haar gevoel te komen en helpen in te zien wat ze echt wilt.

 

Het mooie aan lichaamswerk vindt ze dat het je helpt om ruimte te scheppen en om dingen vanuit een breder perspectief te kunnen bekijken. Je komt vaak tot een innerlijke wijsheid en kracht waar je met je denken alleen niet bij kunt. Dit is nuttig om tot nieuwe inzichten en/of een oplossing te komen.

 

In haar vrije tijd houdt ze van tijd doorbrengen met vrienden en familie, het liefst in combinatie met buiten zijn, bewegen en/of lekker eten. Ze heeft een grote fascinatie voor de bergen, waar ze ook graag minimaal een aantal keer per jaar naartoe gaat om te wandelen, te langlaufen, te skiën, of wat dan ook.